Vi installerar bergvärme & bergvärmepumpar i Sollefteå

Installera bergvärme i Sollefteå? – Vi installerar din bergvärmepump med snabb service & expertråd

SF Rör & Värme AB installerar effektiva och prisvärda bergvärmepumpar från Nibe med professionell service & installation i Sollefteå och närliggande orter. Vi kan även ombesörja en komplett installation av en ny bergvärmeanläggning.

Många bostadsägare i Sollefteå satsar på bergvärme och installerar bergvärmepumpar för en enkel och underhållsfri uppvärmning. 
Här kan du läsa mer om bergvärme.

Få offert på installation, service eller byte av bergvärmepump. Eller en komplett installation av bergvärme

Installation av bergvärme med prisvärda bergvärmepumpar

Utnyttja jordens djup för att värma ditt hem. Detta är förnybar energi, ursprungligen härstammande från solens kraft. Ett långsiktigt och miljövänligt val som garanterar låga uppvärmningskostnader i framtiden. Kan bergvärme vara din främsta energisatsning?

För att nyttja bergvärme, borrning är nödvändigt

Borrning är ett måste när det kommer till bergvärme. Innan du kan borra behöver du ett tillstånd för att skapa ett hål i marken som kommer användas för uppvärmning. Dessutom behöver du ett vattenburet värmesystem.

Begär en offert för bergvärme från oss

Kontakta oss för en offert gällande bergvärme. Vi står redo att assistera dig genom processen att byta till en värmepump, oavsett om du för närvarande har direktverkande el eller någon annan värmelösning.

Expertis inom bergvärme

SF Rör & Värme levererar en helhetslösning inom bergvärme och relaterad teknik. Vi erbjuder tjänster som felsökning, installation, reparation och även försäljning av bergvärmepumpar. Hos oss finner du kvalitetspumpar från erkända märken som Nibe, komplett med installation om så önskas.

Vi strävar efter att alltid uppnå högsta kundtillfredsställelse. Vår ambition är att ständigt vara där för dig som kund.