Jordvärme & jordvärmepumpar i Sollefteå

Vi installerar jordvärme & jordvärmepumpar i Sollefteå

Installera jordvärme i Sollefteå? – Vi installerar din jordvärmepump med snabb service & expertråd

SF Rör & Värme AB installerar effektiva och prisvärda jordvärmepumpar från Nibe med professionell service & installation i Sollefteå och närliggande orter. Vi kan även ombesörja en komplett installation av en ny jordvärmeanläggning.

  • Många bostadsägare i Sollefteå satsar på jordvärme och installerar jordvärmepumpar för en driftsäker och underhållsfri uppvärmning.

Få offert på installation, service, eller byte av jordvärmepump

 

Utnyttja jordens värme genom jordvärmeslingor i Sollefteå

Genom att dra nytta av den värme som jorden lagrar precis under sin yta kan vi effektivt värma upp ditt hem. Detta görs genom att placera en kollektorslinga i marken som transporterar denna värme, via en speciell vätska, till värmepumpen som sedan sprider värmen i din bostad.

Installation av jordvärme kräver en tillräckligt stor markyta för att gräva ner slingorna och det medföljer en del markarbete. Det är just detta arbete med jordvärmeslingan som utgör en betydande del av installationskostnaden.

Hos SF Rör specialiserar vi oss på installation, underhåll, försäljning och felsökning av jordvärmepumpar.

Genom att använda den senaste tekniken och moderna material kan vi optimera energianvändningen i din byggnad, vilket sparar dig pengar samtidigt som det är snällt mot vår planet.

Medan jordvärme kan kräva en initial större investering, ger det på sikt en kostnadseffektiv, miljövänlig och bekväm uppvärmningsmetod. Efter att din jordvärmepumpsinstallation har återbetalt sig, kan du njuta av mycket låga driftskostnader och en miljövänlig uppvärmning.

Varje projekt vi påtar oss utformas efter våra kunders unika behov och önskemål. Vi prioriterar alltid högsta service, engagemang och kvalitet, och dessa principer genomsyrar varje jobb vi utför.

Vi erbjuder också besök till din fastighet, oavsett om det är ett företag, en villa eller ett fritidshus, för en grundlig bedömning och offertförslag.

SF Rör & Värme