Härnösand är vårt serviceområde
Se videon om vår verksamhet

Välkommen till

SF Rör & Värme AB i Härnösand!

SF Rör & Värme ABs verksamhet sträcker sig inom hela Härnösand kommun. Vi finns också i angränsande kommuner i södra Ångermanland och mellersta Västernorrland.

Kort om vår verksamhet Härnösand & södra Ångermanland.

Vår policy är att alltid hjälpa våra kunder på absolut bästa möjliga vis.

Vår ambition är att vara ditt förstahandsval när du jakt efter en rörmokare eller ett proffs på värmepumpar i Härnösand.

Oftast blir vi rekommenderade och på sätt kommer vi i kontakt med fler
kunder som anlitar oss så snart det är dags igen.

Alltid med bästa service, engagemang och kvalitet.

Härnösand kommun i Västernorrland

Härnösand är både en stad och en kommun belägna i Västernorrlands län i Ångermanland. Staden Härnösands stadskärna ligger på en ö i den södra delen av Höga Kustens skärgård och utgör en fin utgångspunkt för att besöka världsarvet Höga Kusten.

I staden Härnösand bor drygt 25 000 människor och på dess plats har det under långa tider bedrivits handel. Handeln var en gång så utbredd och viktig att Kronan till slut bestämde att en stad skulle byggas på platsen. Denna stad kom så småningom att bli residensstad och än idag är det Sveriges minsta residensstad.

Upptäck Härnösand

Sveriges tredje bästa sommarstad

Denna utnämning fick staden efter en omröstning gjord av Reseguiden år 2021. Intresset för såväl Härnösand som Höga Kusten har stadigt ökat under många år och kanske är det tack vare Smitingens havsbad, den storslagna naturen, de fina vandringslederna, Hernö Gin och Sveriges största bilmuseum – för att bara nämna några av områdets många besöksmål och sevärdheter. Många väljer att ta båten till den tidigare militära fästningen Hemsö där kalla krigets dagar gör sig påminda.

Härnösands historia

Under långa tider har staden präglats av den militära närvaron och detta har kommit att påverka bebyggelsen då fienden både plundrat och bränt den. Även de moderna tiderna har påverkat utseendet då historiska byggnader fått ge plats för moderna bostadshus men än idag kan Härnösand ståta med många intakta trähus och gårdar från 1700- och 1800-talen. En promenad längs Östanbäcken och Nybrogatan påminner om svunnen tid och kvar i staden finns även Residenset, Rådhuset och Domkyrkan.