Jordvärme & Jordvärmepumpar

Installation och service av jordvärme & jordvärmepumpar

SF Rör & Värme AB är specialister på värmesystem och utför service, reparation och installationer av jordvärmepumpar.

Vårt verksamhet innefattar numera flera orter efter att vi haft mycket efterfrågningar från nya kunder inom ett större område.

Vårt signum är att vi sätter ambitionen att hjälper våra kunder på absolut bästa möjliga vis och det är såklart delaktigt i att många tycker om vårt jobb och rekommenderar vidare.

Se videon om oss för att lära dig om vår verksamhet & personal.

Anlita ett proffs till din installation av värmepump

SF rör & värmes företagsbil

Jordvärme kräver något större investering i början men långsiktigt är det ett både ekonomisk, miljövänligt och bekvämt sätt att värme upp bostaden eller fastigheten. När din installation av jordvärmepump har betalat av sig har du fortsatt mycket låga uppvärmningskostnader och en lösning som är bra för miljön.

Vi lägger upp våra projekt utifrån våra kunders behov, förutsättningar och önskan. Vi värdesätter bästa service, engagemang och kvalitet och lever efter dessa värden som riktlinjer för varje uppdrag.

Vi kan komma ut till er verksamhet, villa eller fritidshus och göra en komplett bedömning och lämnar offert.

jordvärmeslinga till jordvärmepump

Jordvärmepumpar

Tekniken går ut på att utvinna energi från värmen som finns lagrad just under markytan. Det sker genom att man gräver ner en kollektorslinga som sedan transporterar värmen via en vätska i slangen in till pumpen som sedan värmer upp huset. 

Med jordvärme behöver du en större yta där slagen ska grävas ner och ordentligt markarbete behöver genomföras vid anläggningen. Det är just anläggningen av jordvärmeslingan som står för en stor del av kostnaden vid installation av jordvärme. 

SF Rör utför bland annat installation, service, försäljning och felsökning av jordvärmepumpar.  Vi erbjuder den senaste tekniken och nya material med vilka vi kan vi energieffektivisera din fastighet och med det sparar du pengar, samtidigt som du värnar om miljön.

Installation av jordvärme

Värmepump jordvärmepump

Service jordvärme

Jordvärmepump rådgivning

Felsökning jordvärmepump

Reparation jordvärme

Laga jordvärmepump

Övriga tjänster

SF Rör & Värme