SF Rör & Värme AB finns här

Sollefteå i Västernorrland

Vi utför installationer av jordvärme, bergvärme, luft/vatten
värmepumpar & luftvärmepumpar i Sollefteå

Sollefteå är vårt serviceområde

Se videon om vår verksamhet

Välkommen till SF Rör & Värme AB i Sollefteå!

SF Rör & Värme ABs verksamhet sträcker sig inom Sollefteå kommun

Mer om verksamheten:

Vår policy är att alltid hjälpa våra kunder på absolut bästa möjliga vis.

Vår ambition är att vara ditt förstahandsval när du jakt efter en rörmokare eller ett proffs på värmepumpar i Sollefteå.

Oftast blir vi rekommenderade och på sätt kommer vi i kontakt med fler
kunder som anlitar oss så snart det är dags igen.

Alltid med bästa service, engagemang och kvalitet.

Våra tjänster i Sollefteå

Här kan du läsa mer alla tjänster vi utför i Sollefteå kommun.

Andra verksamhetsorter i Västernorrland

Förutom i Härnösand utför vi även våra tjänster i Kramfors, Sollefteå, Härnösand och Sundsvall.

Sollefteå kommun i Västernorrland

 

Sollefteå är en ort som ligger i landskapet Ångermanland i Västernorrlands län. Sollefteå blev stad 1917. Idag är staden befolkad av drygt 8.500 invånare. Här upplever man norra Sveriges storslagna natur, och Ångermanälven möjliggör olika aktiviteter som fiske och vackra vandringar längs med olika vattendrag och i skogsområden.

Sollefteå innefattar socknarna:
Boteå, Ed, Edsele, Graninge, Helgum, Junsele, Långsele, Multrå, Ramsele, Resele, Sollefteå, Sånga, Ådals-Liden och Överlännäs.

Upptäck Sollefteå

Det finns massor att se och göra inom Sollefteå kommun. Några aktiviteter att många tar sig an finns på följande besöksmål.

Intressanta platser nära Sollefteå

Nipstadsfisket

Hallstabacken

Multråberget

Nipleden

Junsele Djurpark

Hällrisningar Nämforsen

Som turist möts man av en friluftskommun som satsar mycket på vandringsleder, kanotpaddling och båtfärder. I Västernorrlands län finns hela 221 olika naturreservat och ett antal av dessa finns i Sollefteå kommun. Några exempel för naturälskaren är Bastusjöklippen (naturskog), Gideåbergsmyrarna (orkidéer) och Kärmsjöbäcken (flodpärlmusslor), men det finns många fler vackra platser att besöka än bara dessa.

Sollefteå Camping är något att rekommendera för barnfamiljer. Då kan man smidigt göra olika typer av utflykter och sedan pusta ut på campingen och använda dess bekvämligheter. Campingen ligger inte långt från centrum av Sollefteå så det är enkelt att ta sig dit om man önskar göra någon kul aktivitet inne i stan.

Läs mer om Sollefteå

Sollefteås historia

Orten har funnits minst sedan medeltiden, och var då en viktig handelsplats. Från 1600-talet och framåt har industrier utvecklats, med start i sågverk, och sedan järnbruk som var igång på 1800-talet. På 1900-talet började man bygga ut vattenkraft eftersom den stora och vackra Ångermanälven finns här. Sollefteå har varit viktig som garnisonsstad med två regementen där otaliga värnpliktiga har utbildats. År 2000 lades dock verksamheten ner.

Bo i Sollefteå

Överväger du att flytta till Sollefteå erbjuder kommunen det som kallas Inflyttarservice. Här får du hjälp med att hitta bostad, ansöka om barnomsorg eller skolor till barn mm.

SF Rör & Värme