Värmeteknik Sundsvall – Erfaren & omtyckt vvs-entreprenör

SF Rör & Värme AB är proffs på värmeteknik & värmesystem och utför service, reparation och installationer av VVS-lösningar och värmepumpar i Sundsvall.

Vi har utökat vår verksamhet till Sundsvall efter att några uppdrag har blivit allt fler. Genom att vi har rekommenderats vidare från nöjda kunder arbetar vi nu regelbundet inom arbetsmarknadsregionen Sundsvall med omnejd samt hela Västernorrland.

Vår policy är att alltid hjälpa våra kunder på absolut bästa möjliga vis och det är såklart delaktigt i att många tycker om vårt jobb och rekommenderar vidare.

Se videon om oss för att lära dig om vår verksamhet & personal.

Anlita ett proffs till din installation av värmepump i Sundsvall

SF rör & värmes företagsbil

När du anlitar SF Rör & Värme AB till dina uppdrag inom värmeteknik och värmesystem kan du vara fullständigt säker på att du får den expertis som uppdraget kräver.

Vi är också noga med att lyssna till dina önskemål så att vi kan anpassa oss till att genomföra jobbet på bästa sätt.

Vi lägger upp våra projekt utifrån våra kunders behov, förutsättningar och önskan. Vi värdesätter bästa service, engagemang och kvalitet och lever efter dessa värden som riktlinjer för varje uppdrag.

När du kontaktar oss får du goda råd om vad som bäst passar just din fastighet eller bostad och de faktiska förutsättningarna för att få en så kostnadseffektiv och energisnål uppvärmning som möjligt.

Vi kan komma ut till er verksamhet, villa eller fritidshus och göra en komplett bedömning och lämnar offert.

Bergvärmepumpar Sundsvall

SF Rör & Värme erbjuder alla tjänster som rör bergvärme i Sundsvall. Detta innefattar bland annat service, felsökning, installation, reparation / lagning och försäljning av bergvärmepumpar. I vårt utbud hittar du bergvärmepumpar av högsta kvalité från välkända varumärken som till exempel Nibe.

 

bergvärmepumpar
installation av luftvärme

Luftvärmepumpar Sundsvall

Vi utför alla typer av installationer, service, felsökning, reparation / lagning och försäljning av luftvärmepumpar. Vi är experter på luftvärme och är välrenommerad som VVS-entreprenör, oss kan du anlita för smarta lösningar på alla dina uppvärmningsbehov. I vårt hittar du bland annat luftvärmepumpar från Panasonic.

Luft / vattenvärmepumpar Sundsvall

SF Rör & Värme AB utför alla tjänster relaterade till luft vatten värmepumpar, inklusive installation, försäljning, felsökning & service, och hjälper dig om du har några frågor.

Vi erbjuder olika varumärken på luft-vattenvärmepumpar. CTC är marknadsledande i dagsläget men Panasonic också väldigt populära alternativ. Till exempel Panasonic Aquarea som bilden visar.

Panasonic Luft/vatten värmepump
jordvärmeslinga till jordvärmepump

Jordvärmepumpar Sundsvall

SF Rör utför bland annat installation, service, försäljning och felsökning av jordvärmepumpar.  Vi erbjuder den senaste tekniken och nya material med vilka vi kan vi energieffektivisera din fastighet och med det sparar du pengar, samtidigt som du värnar om miljön.

Våra VVS-tjänster passar dig som behöver hjälp av en värmeteknik expert. SF Rör & värme är en kunnig och välrenommerad installatör av värmesystem. Det innebär att om du behöver hjälp från en trygg entreprenör & leverantör av värmepumpar i tätorten Sundsvall med dess omnejd står vi till ditt förfogande. Vår kunskap om värmeteknik gör att vi kan installera alla typer av driftsäkra och effektiva värmepumpar inklusive bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärmepumpar och luftvärmepumpar på bästa sättet utifrån vad din situation kräver.

Förutom att vi installerar och utför service säljer vi också värmepumpar från välkända värmepumpsmärken såsom Nibe, Panasonic & CTC. Dessa värmepumpar håller hög kvalité och är energisnåla lösningar. I hemmet och på företaget är det vad som numera krävs för hållbarhet från ekonomiska och miljövänliga aspekter.

Grunderna i värmepumpar – Så funkar de olika modellerna

I den här mini grundkursen som tillhandahålls av Panasonic lär du dig lite baskunskaper om värmepumpar. Om värmeteknik är nytt för dig kan den vara till hjälp för dig. Se den som en köpguide om ger några små tips som förhoppningsvis hjälper dig att bilda dig en uppfattning om vilken uppvärmningslösning som passar för din situation. Vi rekommenderar dock att du kontaktar oss i första hand, ifall du har frågor, så får du personlig och professional rådgivning, vilket underlättar mycket i valet av värmepump.

Ring SF Rör & Värme: 0730 – 29 00 62

Installation av värmepump

Värmepump återförsäljare

Service värmepump

Värmepump rådgivning

Felsökning luft/vatten värmepump

Reparation värmepump

Laga värmepump

Övriga tjänster

Kontakta oss när du behöver hjälp med installation & service av värmepumpar i Sundsvall.  Vi arbetar också i stort sett i hela Västernorrland så hela Sundsvall omnejd faller inom vårt verksamhetsområde.

OBS! Adress som du ser på kartan och i sidofoten är ingen besöksadress!

Besöksadressen hittar du på startsidan. Kontakta oss så kommer vi ut till er verksamhet / villa / fritidsExit Visual Builderhus och gör en komplett bedömning och lämnar offert.

Vill du komma i kontakt med gör du det enklast genom att ringa eller maila med uppgifterna i sidfoten här nedanför.